Afspraak maken?

(013) 528 34 46
fysio@fysiotherapievansambeek.nl
ma t/m vr: 8.30 t/m 17.00 uur

Algemeen Fysiotherapeut

Oisterwijk, 24u per week
Ben jij een leuke, gemotiveerde en leergierige fysiotherapeut? Binnenkort komt er bij ons 24 uur vrij als algemeen fysiotherapeut. Je komt te werken in een leuk, gezellig en gedreven team van (gespecialiseerde) fysiotherapeuten die hart hebben voor hun patiënt! Doorgroeimogelijkheden en verder verbijzonderen naar waar jouw hart ligt is bij ons vanzelfsprekend! Wil jij samen met ons streven naar het gezamenlijke resultaat; ‘gewoon de beste zorg leveren’? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij getriggerd door deze vacature? Neem dan gerust contact op met onze praktijk!

Hoe ziet je werk eruit?
Je werkt als algemeen fysiotherapeut bestaat uit het individueel behandelen van patiënten (zowel mannen als vrouwen). Daarnaast werk je als oefentherapeut en/of hydrotherapeut in de mooi ingerichte oefenzaal die we tot onze beschikking hebben. Hydrotherapie geef je in het bad van Health City of in het plaatselijke zwembad in Oisterwijk. Daarnaast werk je samen met je collega fysiotherapeuten om samen ‘gewoon de beste zorg te leveren’!

We zoeken iemand die:
 In het bezit is van relevante benodigde diploma, of 4e jaars student fysiotherapie.
Passie voor het vak heeft en zich wil blijven verdiepen in de ontwikkeling daarvan.
Een ondernemende geest bezit en het leuk vindt om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.
Zelfstandig het vak kan uitoefenen en graag samenwerkt in een multidisciplinair team.
Leergierig is en het beste uit zichzelf wil halen. 

Wat bieden wij je?
Een jaarcontract voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast contract (andere uren zijn bespreekbaar).
Een marktconform salaris.
Een goede studiekostenregeling.
Startdatum liefst zo snel mogelijk.

Wie zijn wij?
Van Sambeek Fysiotherapie kent vier locaties, twee in Oisterwijk, één in Waalwijk en één in Nuenen. In Oisterwijk en Waalwijk zitten we inpandig bij grote sportscholen, waardoor we elkaars faciliteiten kunnen gebruiken. Daarnaast hebben wij een samenwerking met Optisport, waar wij hydrotherapie geven en kinderen met motorische problemen begeleiden bij het behalen van hun zwemdiploma in zwembad Den Donk in Oisterwijk. Onze praktijk neemt deel aan verschillende netwerken. Vanuit daar is er een goede samenwerking opgebouwd met verschillende disciplines in de regio waaronder met specialisten in het ETZ.

Heb je interesse in deze job? Stuur je motivatiebrief en CV naar onze praktijkmanager Barbara Nijhuis via b.nijhuis@fysiotherapievansambeek.nl
Heb je vooraf vragen of wil je meer informatie? Dan kun je altijd bellen met Barbara op 013 – 52 83 446.