Bel voor een afspraak:

Oisterwijk 013 528 34 46

Waalwijk 0416 74 00 01

Nuenen 040 741 00 08

Hartrevalidatie

Hartrevalidatie
Binnen onze praktijk is het mogelijk om te revalideren bij verschillende cardiale aandoeningen. Dit kan onder andere na het doormaken van een infarct, na een dotterprocedure of na een bypass operatie. Uw cardioloog zal u dan doorverwijzen om dit traject te gaan volgen.

Behandelingtraject
De behandeling zal in eerste instantie individueel plaatsvinden en afhankelijk van de aandoening en uw aanvangsniveau kan de behandeling wat langer of korter duren. Over het algemeen zal deze 4-12 weken omvatten. Na het doorlopen van de haratrevalidatie bestaat er de mogelijkheid om door te trainen binnen onze medische fitness groep.

Behandeling
Uw eerste afspraak zal bestaan uit een intake, gevolgd door testen om uw niveau in kaart te brengen. Daarna zullen de trainingen volgen, welke u met de therapeut individueel afspreekt. Deze zijn meestal met een frequentie van 2x per week. Hierbij maken we onder andere gerbuik van fitness apparatuur. Aan het einde van de behandelserie zullen we samen bespreken of u door wilt gaan met medische fitness en een verslag uitbrengen aan uw cardioloog.

Mocht u nog vrangen hebben of een afspraak willen maken, neem contact met ons op; 013-5283446.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur