Afspraak maken?

(013) 528 34 46
fysio@fysiotherapievansambeek.nl
ma t/m vr: 8.30 t/m 17.00 uur

Fysiotherapeut in Oisterwijk

Heb je lichamelijke klachten en wil je hier graag vanaf? Wij geven fysiotherapie in Oisterwijk en helpen je graag. Ons team van Fysiotherapie van Sambeek bestaat uit specialisten die goede zorg en een persoonlijke aanpak op de eerste plek zetten. Inmiddels bieden wij een groot aantal services als het gaat om fysiotherapie. Dus heb je last van een blessure of klachten bij beweging? Voor dat en nog meer kun je terecht bij onze fysio in Oisterwijk.

Persoonlijke zorg van hoge kwaliteit

In 2013 zijn wij een pluspraktijk geworden, wat betekent dat je ervan verzekerd bent dat onze fysiotherapie in Oisterwijk van uitstekende kwaliteit is. Ons doel is om iedereen de hulp te kunnen bieden die hij of zij verdient. Omdat onze interesse in de best mogelijke zorg hoog ligt, houden we ons elke dag bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie. Zo weet je zeker dat je bij onze fysio in Oisterwijk altijd met de beste techniek, en met veel persoonlijke aandacht, van je klachten wordt geholpen. 

Onze specialisaties

Op dit moment zijn wij gespecialiseerd in 28 soorten fysiotherapie. Als fysiotherapeut in Oisterwijk willen we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Na een gesprek waarin je je klachten deelt, maken wij een op maat gemaakt behandelplan. Wij bieden bijvoorbeeld sportfysiotherapie, maar ook kun je bij langdurige klachten na COVID-19 bij onze fysio in Oisterwijk terecht. Jong of oud: iedereen mag bij ons langskomen. Onze specialisaties zijn namelijk voor diverse klachten en leeftijden. Wij vinden altijd een oplossing die bij jou past. 

Een afspraak met een fysiotherapeut in Oisterwijk

Fysiotherapie van Sambeek heeft twee praktijken in Oisterwijk. Je kunt ons vinden aan de Moergestelseweg 36 en Sportlaan 6. Dus waar je ook woont en waar je ook last van hebt, als je een fysio in Oisterwijk zoekt, kun je altijd bij ons terecht. Wil je meer weten of een afspraak maken? Dat kan! Je kunt een mail sturen naar fysio@fysiotherapievansambeek.nl of vul ons contactformulier in. Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag ook bereiken door te bellen naar (013) 528 34 46.