Afspraak maken?

(013) 528 34 46
fysio@fysiotherapievansambeek.nl
ma t/m vr: 8.30 t/m 17.00 uur

Fysiotherapeut in Waalwijk

Heb je last van lichamelijke klachten en ben je hiervoor op zoek naar een fysiotherapeut in Waalwijk? Dan ben je welkom bij onze praktijk voor top kwaliteit fysio in Waalwijk. Bij Van Sambeek hebben we een professioneel team van fysiotherapeuten dat enthousiast en bekwaam te werk gaat als het aankomt op het leveren van topzorg. We combineren een hoge kwaliteit met persoonlijke service en beschikken over een ruim aanbod specialisaties binnen fysiotherapie in Waalwijk. Hierdoor kun je nu, maar ook later, bij ons terecht voor allerlei behandelingen. Zo kun je op één plek, bij één praktijk behandeld worden voor alle klachten die je door de jaren heen kunt krijgen. Dat geeft wel zo’n vertrouwd gevoel. 

Fysio in Waalwijk: voor topzorg

Wij zijn sinds 2013 een pluspraktijk. Wij worden hiervoor geauditeerd en gevisiteerd, waardoor jij zeker weet dat je fysiotherapie in Waalwijk van top kwaliteit is.  Daarnaast blijven wij innoveren en zijn we op de hoogte van de nieuwste technieken en behandelvormen. Door middel van ontwikkeling en onze passie voor het vak, blijven wij dé fysio in Waalwijk met behandelingen van hoge kwaliteit. Combineer dit met onze persoonlijke aanpak en het enthousiasme van ons team en je hebt een succesformule. 

Onze specialisaties

In onze praktijken bieden wij 28 fysiotherapie-gerelateerde specialisaties aan. Wij verwelkomen dan ook iedereen in onze praktijk en vinden een passende behandeling voor de klachten waar je last van hebt. Wij hebben specialisaties voor verschillende leeftijdsgroepen, lichaamsdelen, blessures, klachten, aandoeningen en activiteiten. Daarnaast bieden we ook fysio in Waalwijk aan met verschillende behandelingen. Je kunt dus altijd bij ons terecht, om een passende behandeling binnen de juiste specialisatie te krijgen. Bekijk hier onze specialisaties om te kijken welke behandelingen mogelijk aansluiten op jouw klachten of neem hierover contact met ons op. 

Afspraak maken een fysiotherapeut in Waalwijk 

Onze praktijk waar je een afspraak maakt voor fysiotherapie in Waalwijk ligt aan De Gaard 126. Bel voor het maken van een afspraak naar (0416) 74 00 01 of stuur ons een mail op fysio@fysiotherapievansambeek.nl. Onze praktijk voor fysiotherapie in Waalwijk is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur.