Bel voor een afspraak:

Oisterwijk 013 528 34 46

Waalwijk 0416 74 00 01

Nuenen 040 741 00 08

OriGENE, een leven zonder rugpijn

Veel mensen krijgen vroeg op laat last van rugklachten. Ze hebben allemaal 1 wens; soepel en pijnloos bewegen! OriGENE verhelpt de rugpijn. Centraal staat het OriGENE behandeltoestel. Hiermee volgen patiënten samen met een speciaal opgeleide fysiotherapeuten, een bijzondere vorm van kracht- en coordinatietraining. Op maat, dus volledig afgestemd op de individuele klacht, beperkingen en mogelijkheden van de patient. En dat maakt OirGENE uniek! OriGENE wordt binnen onze praktijk ingezet naast de reguliere behandeling.

Komt u in aanmerking?
In principe is de OriGENE-behandeling bedoeld voor alle patiënten met wat we noemen aspecifieke rugklachten. Daarmee bedoelen we hier dat er geen andere, vaak specialistische, behandeling noodzakelijk is. Meestal is er sprake van chronische rugklachten, dat wil zeggen dat de klachten langer dan twaalf weken bestaan, vaak zelfs jarenlang.

Voor wie?
Rugklachten hebben allerlei oorzaken. Bijvoorbeeld na een eerder doorgemaakte hernia. Maar ook nadat u door uw rug bent gegaan of na acute spit. Vaak houdt de pijn wekenlang aan. De OriGENE-behandeling biedt dan uitkomst. Heeft u klachten die chronisch intermitterend worden genoemd? Dan heeft u al jarenlang last van uw rug, soms wat meer, soms wat minder. Ook dan is OriGENE er voor u!

En wie nog meer?
Inmiddels zijn er incidenteel ook gunstige ervaringen opgedaan bij klachten als hamstring- en liesblessures, bekkenproblematiek, nekklachten en de daarmee samenhangende hoofdpijn. Bent u reumapatiënt of lijdt u aan de ziekte van Bechterew of Scheuermann? Buiten de acute fase kunt ook u goed reageren op de OriGENE-therapie.

Speciaal opgeleid
Binnen onze praktijk zijn er vijf therapeuten opgeleid om u te begeleiden met OriGENE. Joyce van Baardwijk-Rokven, Richard Bossink, Mike Oppers, Gezy Muskens en Jan van Sambeek. Momenteel is het alleen nog in Oisterwijk mogelijk om gebruik te maken van het behandeltoestel. Indien u aanvullend verzekerd bent, wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar.

Sla een weg in naar een leven zonder rugpijn!
www.lagerugklachten.nl

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, neem contact met ons op: 013 528 34 46.