Bel voor een afspraak:

Oisterwijk 013 528 34 46

Waalwijk 0416 74 00 01

Nuenen 040 741 00 08

Fysiotherapiepraktijk van Sambeek Vorselaars

We zijn een fysiotherapiepraktijk met een enthousiast team van medewerkers, waar kwalitatief hoogwaardige zorg, gezonde levensstijl en goede communicatie tussen therapeuten en patiënten hoog in het vaandel staan! In december 2013 hebben we het certificaat van Plus praktijk behaald, waar we als fysiotherapiepraktijk van Sambeek Vorselaars trots op zijn. Hiermee hebben we bewezen dat we kwalitatief hoogwaardig en doelmatig werken, zodat de patiënt de beste zorg kan verwachten.

Pluspraktijk en topzorg
Bij een aantal zorgverzekeraars is fysiotherapiepraktijk van Sambeek-Vorselaars een voorkeurspraktijk. Dit betekent dat de kwaliteit van zorg die u krijgt bij fysiotherpiepratkijk van Sambeek Vorselaars van kwalitatief hoog niveau is. Het aantal praktijken dat dit kwaliteitslabel heeft is in Nederland beperkt. Uiteraard zijn we dan ook erg trots dat wij sinds 2014 behoren tot deze selecte groep. Dit doen we om de zorg voor u steeds verder te verbeteren. Hiervoor worden we regelmatig getoetst door een onafhankelijk auditbureau. Fysiotherapiepraktijk van Sambeek Vorselaars is o.a. voorkeurspraktijk bij Achmea, Zilveren Kruis, FBTO, Avero, Menzis, Anderzorg, CZ, de Friesland en UVIT.

Breed inzetbaar
Onze fysiotherapeuten helpen u met een wetenschappelijk onderbouwde en specifiek door onze praktijken in Oisterwijk, Waalwijk en Nuenen ontwikkelede oefenprogramma’s en behandelmethoden. Daarnaast helpen we u met het aanleren van een gezonde houding, het bewust worden van belemmerend gedrag en aanleren van herstel bevorderend gedrag.
Naast de curatieve diensten die de praktijk aanbiedt, richt onze fysiotherapiepraktijk zich ook op de preventieve dienstverlening zowel prive als op het werk. Op deze manier ondersteunen we bedrijven in het terugdringen van verzuim, door preventieve maatregelen te nemen. Ons doel is mensen begeleiden naar een gezonde levensstijl, zowel op het fysieke als het psychische vlak.

Specialisaties
Dit kunnen wij binnen onze praktijk in Oisterwijk, Waalwijk en Nuenen, bieden dankzij ons grote aanbod van specialisten die we in huis hebben; fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, cesartherapeut, kinderfysiotherapeut, orofaciaaltherapeut, dry needling, sportfysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut, cesartherapeut, medical taping concept, hydrotherapie, medische fitness, hartrevalidatie, parkinson, COPD, neurorevalidatie, acupunctuur, begeleiding op het gebeid van chronische klachten. Daarnaast hebben we een organisatiepsycholoog in dienst die ingezet wordt voor het geven van training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Locatie
Ons pand is gesitueerd binnen het HealthCity complex (in Nuenen is dit Basic Fit), waar we gebruik kunnen maken van al hun faciliteiten zoals fitnessruimte, oefenzalen en zwembad.

Bij onze praktijk in Oisterwijk, Waalwijk en Nuenen, slaat u een weg in naar een gezonde levensstijl!!