Afspraak maken?

(013) 528 34 46
fysio@fysiotherapievansambeek.nl
ma t/m vr: 8.30 t/m 17.00 uur

(Top)sport fysiotherapie

‘(Top)sport vraagt veel van je, wij geven professionele wetenschappelijke begeleiding om jouw eigen top te halen.

Voor welke klachten

Sporten is leuk en gezond, in welke vorm dan ook. Helaas is het onvermijdelijk dat een sporter ook wel eens te maken krijgt met een blessure. Wanneer u door een blessure tijdelijk niet meer kunt sporten wilt u natuurlijk weer zo snel mogelijk volledig fit zijn. Onze fysiotherapeuten helpen alle sporters graag om u snel weer aan het sporten te krijgen en blessures in de toekomst te voorkomen!

Wat houdt de specialisatie in

Onze fysiotherapeuten hebben affiniteit met veel verschillende sporten en weten wat er voor nodig is om dit weer volledig klachtenvrij te kunnen doen, onafhankelijk van het niveau waarop u sport. Het genezen van de blessure heeft natuurlijk eerste prioriteit, maar wij kijken ook naar het voorkomen van blessures in de toekomst, zodat u ook op lange termijn zonder blessures kunt blijven sporten. 

Opbouw behandeling

Tijdens het intakegesprek wordt de achtergrond van uw blessure en persoonlijke sportieve doelen besproken en vastgelegd in een EPD*. De behandeling is erop gericht om de pijn te verhelpen en het functioneren van het lichaam te herstellen. Onderdeel hiervan is vaak ook een oefenprogramma om de aangedane lichaamsregio dusdanig te versterken dat u op hetzelfde niveau kunt sporten als u gewend bent en de kans zo klein mogelijk is dat de blessure terugkeert.
Wij zijn door de zorgverzekeraars verplicht om uw gegevens vast te leggen in een elektronisch patiënten dossier. Uw gegevens worden met zorg en volgens de AVG verwerkt en zonder uw toestemming niet aan derden verstrekt. 

Vergoeding en verwijzing

Als u aanvullend verzekerd bent wordt de behandeling bij Van Sambeek fysiotherapie vergoed. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. De mate van vergoeding hangt af van uw vorm van uw aanvullende verzekering. Wij kunnen u informeren over uw vergoeding. Neem voor specifieke informatie contact op met uw zorgverzekeraar, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor een behandeling van de meeste klachten heeft u bij Van Sambeek fysiotherapie geen verwijzing nodig. Dit wordt DTF genoemd, wat staat voor Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Als u geopereerd bent, een chronische aandoening heeft die op de ‘chronische lijst fysiotherapie’ staat of als u een behandeling aan huis nodig heeft, dan stelt de zorgverzekeraar een verwijzing van uw arts of verwijzend specialist verplicht. U kunt met ons contact opnemen om meer informatie over de verwijzing te krijgen.

Samenwerking

We werken natuurlijk nauw samen met alle specialistische therapeuten binnen onze praktijk. Daarnaast maken we gebruik van alle sportfaciliteiten en zwembaden in de sportcentra (Health City, Fit Factory en BasicFit) waarin we gesitueerd zijn. In Oisterwijk werken we samen met sportpark Den Donk, waar FYSIO-ABC en hydrotherapie wordt gegeven. Daarnaast  zijn we samen met artsen en specialisten (orthopeden, sportartsen) in de ziekenhuizen uit de omgeving.

Wie staat er voor u klaar bij van Sambeek Fysiotherapie

“Samen zorgen we ervoor dat u uw topniveau bereikt!”

Van Sambeek Fysiotherapie; Gewoon de beste zorg

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, neem contact met ons op: 013 528 34 46.