Afspraak maken?

(013) 528 34 46
fysio@fysiotherapievansambeek.nl
ma t/m vr: 8.30 t/m 17.00 uur

Directe toegang fysiotherapie

Wat betekent dat voor u
U heeft géén verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan hij, of één van zijn collega’s, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.

Voor iedereen is er wel een specialist, of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld uw bekken, uw kaakgewricht, uw wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut

Tevreden patiënten is ons doel!

We horen graag als u tevreden bent over onze praktijk. Op die manier weten we wat u als onze sterkte punten ervaart. Soms kan het echter zijn dat niet alles geheel naar wens verloopt, dit willen we ook van u weten. Via uw mail krijgt u na het afsluiten van de behandeling, een uitnodiging om de fysio prestatie monitor in te vullen. Wij willen u vragen om dit te doen, omdat wij zo aan onze kwaliteit kunnen blijven werken. Is er toch nog iets (zowel een compliment als een verbeterpunt) dat u daar niet kwijt kunt, geef dit dan aan ons door.

fysio@fysiotherapievansambeek.nl

U kunt ons helpen om een volgende keer nog beter voor u klaar te staan.

Bij voorbaat dank!

Van Sambeek Fysiotherapie is aangesloten bij de klachtenregeling van het KNGF