Afspraak maken?

(013) 528 34 46
fysio@fysiotherapievansambeek.nl
ma t/m vr: 8.30 t/m 17.00 uur

Bekkenfysiotherapeut

Oisterwijk, minimaal 16u per week
Wij zoeken een nieuwe collega! Ben jij werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut of in de laatste fase van je opleiding? Wil je komen werken in een professioneel en enthousiast team binnen een multidisciplinaire praktijk met 4 vestigingen in de regio? En wil jij samen met ons streven naar het gezamenlijke resultaat; ‘gewoon de beste zorg leveren’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet je werk eruit?
Je werk als bekkenfysiotherapeut bestaat uit het individueel behandelen van patiënten (zowel mannen als vrouwen) met klachten in het bekkenbodemgebied en de begeleiding van vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om (in de avond) groepen te trainen: zwanger-fit en bekkenfysio medische training. Voor deze begeleiding hebben we een mooi ingerichte oefenzaal tot onze beschikking. Daarnaast beschikken wij over een echografie en myofeedback. In je werk zul je contact hebben met de afdeling gynaecologie, urologie en MDL van het ETZ in Tilburg. Ook stem je af met verloskundigen in de regio.

We zoeken iemand die:
Een afgeronde master bekkenfysiotherapie heeft, of student bekkenfysiotherapie is.
Passie voor het vak heeft en zich wil blijven verdiepen in de ontwikkeling daarvan.
Een ondernemende geest bezit en het leuk vindt om op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.
Zelfstandig het vak kan uitoefenen en graag samenwerkt in een multidisciplinair team.
Leergierig is en het beste uit zichzelf wil halen.

Wat bieden wij je?
Een jaarcontract voor 16 uur per week, met uitzicht op een vast contract (andere uren zijn bespreekbaar).
Een marktconform salaris.
Een goede studiekostenregeling.
Startdatum zo snel mogelijk.

Wie zijn wij?
Van Sambeek Fysiotherapie kent vier locaties, twee in Oisterwijk, één in Waalwijk en één in Nuenen. In Oisterwijk en Waalwijk zitten we inpandig bij grote sportscholen, waardoor we elkaars faciliteiten kunnen gebruiken. Daarnaast hebben wij een samenwerking met Optisport, waar wij hydrotherapie geven en kinderen met motorische problemen begeleiden bij het behalen van hun zwemdiploma in zwembad Den Donk in Oisterwijk. Onze praktijk neemt deel aan verschillende netwerken. Vanuit daar is er een goede samenwerking opgebouwd met verschillende disciplines in de regio waaronder met specialisten in het ETZ.

 

Heb je interesse in deze job? Stuur je motivatiebrief en CV naar onze praktijkmanager Barbara Nijhuis via b.nijhuis@fysiotherapievansambeek.nl
Heb je vooraf vragen of wil je meer informatie? Dan kun je altijd bellen met Barbara op 013 – 52 83 446.