Bel voor een afspraak:

Oisterwijk 013 528 34 46

Waalwijk 0416 74 00 01

Nuenen 040 741 00 08

Kinderoefentherapie

Een kind ontdekt de wereld spelenderwijs. Het klimt, fietst, tekent, rent, speelt en gaat naar school. Maar wat als uw kind niet goed mee komt op school. Moeite heeft met de gymles (vallen), het schrijven, persoonlijke verzorging (aankleden, veters strikken, fietsen). Dan is er een kinderoefentherapeut voor u en uw kind!

Wat doet een kinderoefentherapeut?
Een kinderoefentherapeut behandelt kinderen met motorische problemen wanneer deze een negatieve invloed hebben op het dagelijks functioneren van een kind. Er wordt altijd gewerkt vanuit een individuele hulpvraag van het kind en de ouder(s). Deze hulpvraag wrdt concreet gemaakt middels verschillende testen (vragenlijsten en motorische testen). Van daaruit wordt er een individueel behandelplan opgesteld. De kinderoefentherapeut sluit tijdens de behandeling aan bij de activiteiten waar het kind moeite mee heeft. Spel en plezier in bewegen staan tijdens een kindertherapeutische behandeling centraal.

Scholing therapeut
Bij ons in de praktijk is Sandra Pijnenburg opgeleid tot kinderoefentherapeut. Ze is uitgebreid geschoold en geaccrediteerd volgens de laatste ontwikkelingen, zodat u de beste zorg voor uw kind kunt verwachten.

Vergoeding
Kinderen krijgen vanuit de basisverzekering 18 behandeling vergoed

Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken? Neem contact met ons op via: 013-5283446.
We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur