Afspraak maken?

(013) 528 34 46
fysio@fysiotherapievansambeek.nl
ma t/m vr: 8.30 t/m 17.00 uur

Fysiotherapeut in Nuenen

Wanneer je last hebt van klachten zoals bijvoorbeeld pijn bij het lopen of blessures hebt opgedaan, kan fysiotherapie een wereld van verschil maken. Voor fysiotherapie in Nuenen ben je altijd welkom bij onze praktijk. Bij ons enthousiaste en professionele team kun je terecht voor een groot aantal diensten binnen fysiotherapie, waardoor je voor verschillende klachten bij één praktijk behandeld kunt worden. Hierdoor ben je door de jaren heen voor allerlei klachten te behandelen in onze praktijk. Zo leveren wij je voor allerlei klachten fysiotherapie van top kwaliteit op één plek. 

Top kwaliteit Fysio in Nuenen

Sinds 2013 zijn we een pluspraktijk, waardoor u bij ons verzekerd bent van fysio in Nuenen van hoge kwaliteit. We worden daarom geauditeerd en gevisiteerd, waardoor we deze top kwaliteit kunnen blijven leveren. We blijven ons team ontwikkelen en volgen innoveringen op het gebied van fysiotherapie op de voet. Hierdoor ben je er zeker van dat je wordt behandeld door een fysiotherapeut in Nuenen die topzorg levert binnen de verschillende specialisaties van fysiotherapie. 

Onze specialisaties

We bieden 28 specialisaties binnen fysiotherapie aan in onze praktijken. Voor recentere behandelingen zoals COVID-19 revalidatie tot specifieke behandelingen zoals topsportfysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie kun je bij ons terecht. Omdat we een groot aanbod aan behandelvormen aanbieden, is jong en oud welkom in onze praktijk voor de behandeling van verschillende klachten. Zo kun je voor fysio in Nuenen altijd terecht bij Van Samsbeek. Bekijk hier het overzicht van onze specialisaties. 

Afspraak met een fysiotherapeut Nuenen maken

Voor het maken van een afspraak kun je eenvoudig bellen naar (040) 74 10 008 of een mail sturen naar fysio@fysiotherapievansambeek.nl. Fysiotherapie in Nuenen bieden we aan in onze praktijk op de Duivendijk 1, deze is op werkdagen geopend van 8.30 tot 17.00 uur.